A Simple Key For su tesisatçısı Unveiled

Wiki Article

Dolayısıyla bu cihazı kullanan tesisat ustalarıyla iletişime geçerek sorunu çözebildik. Bu cihazları araştırırken sizinle de konuşmak istedim. Aşağıda listelediğim en iyi su kaçak tespit cihazı markaları için tek başıma karar vermedim. Evimize gelen usta ve kullanıcı yorumlarını da gözettim.

Su kaçağı tamiri: Su kaçağının kaynağı tespit edildikten sonra gerekli onarımların yapılması.

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Yeni aldığım dairemin bahçe duvar dibinden su çıkıyor fakat içeri oda kısmında hiçbir su belirtisi yok yan binayı etrafı kontrol ettim su gelecek bir yer gözükmüyor nasıl lawnımcı olabilirsiniz

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi su kaçağı tespit durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının su kaçağı tespit tam noktasını belirleyerek minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğuk su tesisatınızı check ediyoruz. Daha sonra temiz su su kaçak tespiti da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında gardenımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇAlright gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık su kaçağı tespit olduğunu göreceksiniz

Sizin tuvaletinizin tavanından bu parçanın değişmesi gerekli. Bu işlemi kırmadan su kaçağı tespiti ve su tesisatı bakımı yapan firmamız yapıyor. Bize ulaşırsanız detaylı bilgi alabilirsiniz

Su sızıntısı ileride zamanla oturduğunuz daireye ya da binaya zarar verecek olup içinde yaşayanlara da rahatsızlık verir.

Musluk diplerinden çok ince sızıntılar olabilir bu durum tespitini yapabilirsiniz. Dışarıda borular, musluklar, su kaçağı tespit ara musluklar kontrol edilir ise bu yolla bir sızıntı bulma şansımız vardır.

Su kaçağı meydana geldiğinde kendi imkanlarınızla kaçağın olup olmama durumuna bakmak istiyorsanız; su saati yöntemini kullanabilirsiniz.

Report this wiki page